Contact

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Neem gerust en vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of WhatsApp contact met ons op te nemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via onderstaand formulier.

Het is ook mogelijk telefonisch, via e-mail of WhatsApp contact met ons op te nemen.

Tel: +31 (0)118 616 012
Mobiel: +31 (0)6 252 44 974
Mail: info@bvminnaard.nl

Adres:
Handelsweg 29
4387 PC Vlissingen

KvK-nummer 76415902

contact-begrafenis-reglelen-Poppe-Minaard-Zeeland-Begraven-Begrafenisondernemer-Begrafenisverzorging-Wilbeschikking-verzorgen

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.