Live begrafenis

Begrafenisverzorging Poppe-Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Live begrafenis

Door de coronamaatregelen is het niet altijd mogelijk om een grote begrafenis te organiseren. We zijn gebonden aan een maximum aantal mensen op een locatie en door het bewaren van afstand gaat het er op een begrafenis net even iets anders aan toe. 

Toch willen we dat zoveel mogelijk mensen erbij kunnen zijn. Daarom organiseren wij ook een livestream zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om bij het afscheid aanwezig te zijn.

In een persoonlijk gesprek kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden wat betreft het uitzenden van de dienst en de plechtigheid op de begraafplaats. Dit kan via de button op ons eigen YouTube-kanaal.

We kunnen via YouTube op verschillende manieren de dienst streamen. Dit kan openbaar, maar ook met een gesloten link zodat er meer privacy is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

contact-begrafenis-reglelen-Poppe-Minaard-Zeeland-Begraven-Begrafenisondernemer-Begrafenisverzorging-Wilbeschikking-verzorgen

Live begrafenis

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.