Live begrafenis

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Live begrafenis

In een persoonlijk gesprek kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden wat betreft het uitzenden van de dienst en de plechtigheid op de begraafplaats. Soms worden livestreams verzorgd door de kerk of het gebouw waar de begravenis plaatsvindt. Maar ook wij kunnen dit voor u regelen. Via een button op ons eigen YouTube-kanaal kunnen gasten gemakkelijk inloggen.

We kunnen via YouTube op verschillende manieren de dienst streamen. Dit kan openbaar, maar ook met een gesloten link zodat er meer privacy is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

contact-begrafenis-reglelen-Poppe-Minaard-Zeeland-Begraven-Begrafenisondernemer-Begrafenisverzorging-Wilbeschikking-verzorgen

Live begrafenis

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.