Drukwerk

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Rouwdrukwerk

De rouwbrief vormt de officiële aankondiging van een overlijden. Niet alleen de tekst op de aankondiging maar ook de lay-out vraagt aandacht.Wij bieden u een keus uit een eigen collectie rouwbrieven. Variërend in diverse kleuren, kwaliteit en lettertypen. Aan de rouwbrieven, uitnodigingen, dankbetuigingen en liturgieën wordt grote zorg besteed. Al het rouwdrukwerk wordt vervaardigd in eigen bedrijf. Indien gewenst kan dit in full colour.

Tijdens het gesprek waarin wij de zaken rondom de begrafenis bespreken, staan we ook stil bij de tekst die op de aankondiging moet komen. U kunt hierin van ons alle hulp verwachten wanneer u moeite heeft om uw gevoelens goed op papier weer te geven.

U kunt ervoor kiezen om de aankondiging, vaak gelijk aan de tekst op rouwkaart, ook te plaatsen in een regionaal of landelijk dagblad en/of online. Wij verzorgen niet alleen de rouwbrief en het rouwdrukwerk, maar ook het plaatsen van advertenties in het door u gewenste (dag)blad.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.