Begrafenisverzorging Minnaard neemt Begrafenisverzorging Vader over

Per 1 januari 2024 stopt Corné Vader met zijn werkzaamheden als begrafenisondernemer. Ruim twintig jaar was hij voor velen een steun en toeverlaat in dagen van verdriet en rouw. Maar nu heeft hij besloten om deze activiteiten te stoppen. In de persoon van Henk-Jan Minnaard heeft Corné een betrouwbare partner gevonden die vanaf 1 januari al zijn bedrijfsactiviteiten zal voortzetten.

Corné Vader heeft in die bijna vijfentwintig jaar met zijn professionele en toch persoonlijke manier van begeleiden vele nabestaanden ontzorgd en veel begrafenissen geleid. Hij zal de contacten en de werkzaamheden zeker gaan missen. Besloten is dat Corné de komende tijd op de achtergrond beschikbaar blijft voor een zorgvuldige overdracht van de onderneming. Toezeggingen door Corné aan families zullen gerespecteerd worden en, indien gewenst en mogelijk,  door Corné via Begrafenisverzorging Minnaard verzorgd worden.

Het is belangrijk voor Corné dat hij zijn onderneming met een gerust hart kan overdragen aan

Henk-Jan Minnaard. In de afgelopen periode zijn er diverse gesprekken gevoerd die hebben geleid tot deze overname. Corné is ervan overtuigd dat Henk-Jan, mede door zijn jarenlange ervaring, met zorg en toewijding en met volledige inzet en respect voor de nabestaanden zijn werk zal gaan overnemen. De wens van Henk-Jan is dat de families die in het verleden een beroep hebben gedaan op Corné, nu hun vertrouwen aan hem zullen schenken. Zodat hij vanuit zijn bedrijfspijlers Respect, Zorg en Aandacht zijn dienstverlening kan aanbieden aan deze families. Het regelen en uitvoeren van begrafenissen wordt door Henk-Jan persoonlijk verzorgd. Hij wordt hierin bijgestaan door zijn vrouw Anja en zoon Rick. Het is fijn om in dagen van verdriet, waarin veel geregeld moet worden, steeds één vertrouwd gezicht als aanspreekpunt te hebben.

Begrafenisverzorging Minnaard is 24/7 bereikbaar en hun werkgebied is geheel Zeeland. In verschillende plaatsen in de provincie hebben zij de beschikking over opbaargelegenheden. Daarnaast zetten ze moderne faciliteiten in om een opbaring in ‘eigen vertrouwde omgeving’ mogelijk te maken.

Door de begrafenisonderneming worden – de naam zegt het al – alleen begrafenissen verzorgd. U kunt u altijd contact met hen opnemen als u in een vertrouwelijk gesprek uw persoonlijke wensen rondom uw overlijden wilt bespreken. Ook kunt u vrijblijvend de wilsbeschikking “Voor als mijn sterven daar is” bij hen aanvragen.

De naam van het bedrijf en het telefoonnummer blijven voorlopig ongewijzigd.

Begrafenisverzorging Vader

Henk-Jan Minnaard
0118-602500
0625244974

www.begrafenisverzorgingminnaard.nl

 

 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.