Rouwvervoer

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Passend rouwvervoer

In samenwerking met Marinus van Belzen verzorgen wij het rouwvervoer van de overledene tussen de verschillende locaties. De keuze voor Marinus als chauffeur en ‘rechterhand is een bewuste keuze, omdat Marinus als geen ander ook de kernbegrippen Zorg, Respect en Aandacht weet in te vullen en vorm te geven.

Wij rijden met klassieke rouwauto’s. Deze zijn aan te bieden in het zwart, grijs of wit. Ook hoort bijvoorbeeld een rouwkoets tot de mogelijkheden.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.