Uw wensen vastleggen

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Uw wensen vooraf vastleggen

Nadenken over uw begrafenis of over de begrafenis van een van uw dierbaren kan moeilijk en confronterend zijn. Tegelijk is het heel waardevol voor de nabestaanden wanneer wensen duidelijk op schrift staan. Juist door uw wensen kenbaar te maken kunt u uw nabestaanden handvatten bieden in een verdrietige periode. Een periode waarin veel op hen afkomt en binnen afzienbare tijd veel zaken moeten worden geregeld. U kunt ervan verzekerd zijn dat de begrafenis van uzelf of uw dierbare verloopt conform de persoonlijke wensen. Het invullen van een zogenaamd laatstewensenboekje, ‘Als mijn sterven daar is’, kan hierbij een hulpmiddel zijn. Wij adviseren u om uw naasten te laten weten dat u het boekje hebt ingevuld en waar u het bewaart. Uw wensen vastleggen kan in het boekje.

Mogelijk vindt u het invullen van een boekje niet afdoende en stelt u het op prijs om in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar te maken of uw vragen te stellen. Dit gesprek is vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens dit gesprek zullen wij vooral luisteren naar uw persoonlijke verhaal en uw wensen. We geven u hierbij alle tijd en ruimte om rustig en goed na te denken over de mogelijkheden. Als u na dit gesprek een helder en overzichtelijk kostenoverzicht wenst te ontvangen is dat mogelijk.

uw-wensen-vastleggen-wilbeschikking-Minnaard-Zeeland

Wilsbeschikking

De wilsbeschikking ‘Voor als mijn sterven daar is’ wordt verstrekt op aanvraag.

Wilt u de wilsbeschikking vrijblijvend aanvragen, neem dan contact op via het contactformulier, WhatsApp of telefonisch.

Wilsbeschikking-Poppe-Minnaard-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg-Beschikking-Wensen-Vastleggen

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.