Kisten

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

De kist

Een kist moet passen in de stijl van de overledene en in de beleving van de nabestaanden. Er zijn heel veel verschillende keuzes en mogelijkheden. De kisten die wij aanbieden worden geleverd door Akidia en UNIGRA.

Er zijn diverse modellen in uitvaartkisten. Het verschil in kist wordt bepaald door de materiaalkeuze en de afmetingen van de kist. Wij hebben o.a. de volgende uitvaartkisten: een eiken-, grenen-, vuren-, kersen- of mahoniehouten kist.

Spaanplaatkisten kunnen bestaan uit diverse fineersoorten. Een kist kan in diverse kleuren worden geleverd. De kisten uit de catalogus leveren wij uit onze eigen voorraad. U kunt de kisten ook, als u dat wenst, komen bekijken in onze opslag.

Tijdens het gesprek kunt u ook vanuit een catalogus een keus maken. Wij geven u een helder overzicht van alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.