Over ons

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg
Begrafenisverzorging
Minnaard

Zorg, respect en onvoorwaardelijke aandacht. Dat zijn de kernwaarden die mijn begeleiding en werkwijze kenmerken. Begrafenisondernemer Minnaard verzorgt voor u een waardige en stijlvolle begrafenis met oog voor uw persoonlijke wensen. Op deze pagina komt u meer persoonlijke informatie over ons te weten.

 

Henk-Jan Minnaard

Na jaren in de (geestelijke) gezondheidszorg te hebben gewerkt, heb ik in 2002 de overstap gemaakt naar de uitvaartbranche. Ruim 18 jaar heb ik gewerkt bij een grote onderneming op Walcheren. Eerst in de functie van overledenen-verzorger en niet lang daarna ben ik ook begrafenissen gaan verzorgen. Nog dagelijks ervaar ik dat de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de zorg mij helpen in de uitvoering van mijn werkzaamheden.

Met ingang van 1 januari 2020 heb ik het bedrijf van Johan Poppe overgenomen en ben nu de trotse eigenaar van begrafenisverzorging Poppe-Minnaard. De kernbegrippen Zorg, Respect en Aandacht waar Johan voor stond, zijn mij ook toevertrouwd. U zult deze dan ook altijd terugzien in mijn werkzaamheden. Zorg voor mensen zit in mijn bloed en dat drijft mij dit mooie dankbare werk te mogen doen.

In mijn werk als begrafenisondernemer word ik bijgestaan door mijn vrouw Anja en onze zoon Rick. Samen staan wij garant voor een hoogwaardige dienstverlening in geheel Zeeland. Het zorgen voor mensen staat bij ons gezin en allen die werkzaam zijn voor onze onderneming centraal.

Johan Poppe

Johan Poppe besloot in 1997 om als begrafenisondernemer aan het werk te gaan. Dit deed Johan vanuit de motivatie en gedrevenheid om mensen in emotioneel zware tijden bij te staan. Dit werk heeft Johan met alle toewijding mogen doen. Vele families heeft hij in de afgelopen jaren mogen bijstaan en begeleiden. Begrafenisverzorging Poppe is inmiddels een begrip op Walcheren. De vele positieve recensies geven aan hoe zijn betrokken begeleiding werd gewaardeerd. Dit heeft geresulteerd in het ontvangen van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Johan Poppe zal ook in de toekomst beschikbaar blijven voor raad en advies.

Ons logo

De terebint was het logo van begrafenisverzorging Poppe en dit logo zal begrafenisverzorging Minnaard ook blijven gebruiken.Een terebint is een boom met een grote kruin en dat geeft veel schaduw. Onder de terebint werden in het verleden mensen begraven. Het was ook een plaats waar werd gerouwd en gemediteerd. De terebint is een boom die voornamelijk voorkomt in Israël. De boom wordt ook wel Allon-Bachuth genoemd, eik van het huilen. Johan Poppe vond dit een mooi symbool voor een logo, passend bij de begrafenisverzorging.

Johan-Poppe-Henk-Jan-Minnaard-Begrafenisondernemer-Vlissingen-Middelburg-Zeeland-Begraven

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.