Nagesprek

Begrafenisverzorging Minnaard
wensen-vastleggen-wat-te-doen-bij-overlijden-verzorgen-en-opbaren-Rouwvervoer-Rouwdrukwerk-over-ons-nagesprek-live-begrafenis-Kisten-Grafmonument-Ervaringen-Dragers-Dankbetuiging-Contact-begraven-begrafenis-regelen-Henk-Jan-Minnaard-Poppe-Begrafenisondernemer-begrafenisverzorging-Walcheren-Zeeland-Vlissingen-Middelburg

Nagesprek

Nadat de begrafenis heeft plaatsgevonden breekt er vaak een onwerkelijke periode aan. Juist nu de aandacht van anderen vermindert en de grootste druk voorbij is, komt het besef van gemis. Alles om u heen gaat door en van u wordt door de omgeving ook verwacht dat u een aantal zaken voorzichtig weer op u gaat nemen. Dan is het tijd voor een nagesprek.

In de tweede week na de begrafenis neemt onze nazorgconsulente telefonisch contact met u op. We spreken met elkaar over praktische vragen, het welbevinden en of we nog iets voor u kunnen betekenen. Ook mag u het aangeven als u het op prijs stelt dat wij bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek. Onze dienstverlening stopt niet bij de begrafenis.
begrafenis-regelen-Begraven-Zeeland-Walcheren-Minaard-Begrafenisondernemer-Zeeland

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.