Nazorg

Begrafenisverzorging Poppe-Minnaard
live-begrafenis-begraven-contact-wensen-vastleggen-Rouwdrukwerk-Poppe-Minnaard-nagesprek-live-begrafenis-rouwvervoer-kisten-dragers

Na de begrafenis

Enkele weken na de begrafenis maken wij een nieuwe afspraak met u. We bespreken wat de nazorg inhoudt. Wij vragen hoe het met u gaat en vragen naar uw situatie. Daarnaast kijken we of we nog iets voor u kunnen betekenen. 

Dan kunt u denken aan een dankbetuiging in de vorm van kaartjes, of een advertentie in de krant. Ook als er nog onduidelijkheid is over administratieve zaken kunnen wij u hierin adviseren.

Monument

Herinneringen zijn kostbaar. Juist daarom geeft het nabestaanden vaak veel voldoening een passend monument op het graf van een dierbare te plaatsen. Wij kunnen u over alle mogelijkheden adviseren en kunnen u in contact brengen met een gedenktekenspecialist. Zo bent u verzekerd van een gedenkteken dat het beste bij uw persoonlijke voorkeuren past.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn bezitter van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Onze beoordelingen ontvangen we niet van een extern bureau. Onze beoordelingen ontvangen wij namelijk direct van de nabestaanden voor wie wij een begrafenis hebben mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de begrafenisondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. Ook wordt er nooit gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en teksten.